Decizia mica, rastoarna rezultatele mari

Here we go again! UPW time!

Din ciclul “ce ma tine pe mine pe linia de plutire”, “Ce-ti mai trebuie iar daca ai fost deja la cursul asta?”, “Iar Tony Robbins?” , si weekendul asta am ales sa fiu asistenta la UPW.

Tony Robbins Quote: “Change is never a matter of ability, it's always a  matter of motivation.”

Orice ocazie sa perii prin toate cotloanele nearisite ale mintii mele, orice idee care se agata de mine si incepe sa sape in tacere pana vede lumina zilei sub forma de obicei nou, orice convingere neproductiva pe care o vomit in procesul greoi de curatare, well, you can call me a freak, dar ma incanta mai mult decat zappingul pe Netflix.

Basca sesiunile nebune de topaiala, reteta garantata sa depasesc “target-ul” de 10.000 de pasi pe zi fara sa simt ca muncesc la asta.

Printre multele idei cu care rezonez, de fiecare data altele, azi am rumegat cateva minute una: in drumul spinos catre culmile semete ale succesului, supraestimam ceea ce putem face intr-o zi si subestimam total ce putem face in 10 ani.

Si cam asa e: Inrosesc zilnic agenda cu task-uri pe care realist toata inteligenta artificiala de la Alan Turing incoace n-ar putea sa le execute … si uit de ele mai repede decat uit sa platesc parcarea la Victoriei, imediat dupa ce ma dau jos din masina.

Ca atare, cu sutul in fund dat virtual de Tony (constat ca imi place la fel de mult ca ala fizic, dovada ca cei care si-au creat fani infocati, ii au oriunde si oricum ajung la ei), mi-am pus doua decizii pe hartie, si sper ca si in sistemul nervos: una mare si una mica, pe care sa le implementez zilnic, no pressure, si sa analizez rezultatele peste 10 ani.

Pe-aia mica o impartasesc si cu voi: 15 minute de scris pe zi, fara exceptie.

Fie ca e aici, fie ca e in jurnal, la cartea pe care tot amenint sa o scriu, sau chiar si in minte, daca n-am pix si hartie la indemana…

Tu, ce idee mica si fixa ti-ai pune in minte, care peste 10 ani s-ar putea sa te lase fara replica, cand analizezi ce ai realizat?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s