Despre Vali Frangu

Valentina Frangu

Magic is something YOU make.

Cum totul incepe cu o poveste… A fost odata ca niciodata o mama de 3 copii. Catu-i ziulica de lunga, alerga pana cadea lata, de colo colo… job, casa, cursuri, gradinita, scoli, after-uri. Din cand in cand, la semafor sau cand era pe buda, visa. Visa ca va schimba lumea. Si pe ea odata cu lumea. Ca brusc va deveni ordonata. Si va jongla atat de bine cu programul zilnic, incat va avea timp sa mearga la coafor. Si la masaj. Ca va avea grija de ea si se va pune pe primul plan. Ca va slabi spectaculos. Ca va citi intr-un an cat altii in zece. Ca va scrie o carte care va deveni un best-seller international, instantaneu. Ca nu se va mai trezi din somn macinand deja ganduri “n-am pus echipamentul de fotbal la spalat”. Ca va avea timp sa stea cu copiii de vorba, nu doar cu un ochi in telefon, ci conectandu-se cu ei, afara in curte.

Si ani de zile, a studiat cum sa faca asta. A urmat toate programele de dezvoltare personala care i-au facut cu ochiul, de la cursuri de leadership cu Tony Robbins la cursuri de NLP, coaching, mindfullness, nutritie (multa nutritie), si multe altele.

Si oricat invata, nimic nu se lega cum trebuie, de la teorie la practica. Pana intr-o zi torida de pandemie, cand “magia” s-a intamplat, si a realizat ca lucrurile incep sa se adune, fara efort, asa cum isi dorea. Si sa fie tot mai mult ea. Cu 10 kg in minus, cu multe griji in minus, cu mai mult timp in plus.

Asta e povestea pe scurt, si condenseaza zeci de ani de cautare continua, de invatare asidua, de zbatere disperata intre “nu sunt buna de nimic!” si “de ce toate mi se intampla numai mie?”. Si-am zis sa o impartasesc, firimitura cu firimitura, si altora.

Povestea pe lung…. stay tuned! World Wide Web, here I come…

Ce ma tine in priza:
 • Cei 3 iezi cucuieti
 • Corporatia
 • Invatarea continua
 • Facultatea de Psihologie
 • Yoga cu fetele, zilnic
 • Lupta cu kilogramele extra

Ce voi face cu primul milion de $:

Pentru ca si mie mi s-a inoculat din copilarie “banii nu aduc fericirea” probabil ca in subconstientul meu ma lupt cu furci si topoare sa nu fiu vreodata in acest pericol, dar, presupunand prin reducere la absurd…

 • Travel the world (so clasic, huh?) … and definitely back home:)
 • O scoala de “parenting constient” pentru toti parintii din Romania cu Dr. Shefali invitat special
 • Cursuri NLP pentru profesorii din Romania, ca Tudor si copiii ca el sa nu mai vina niciodata suparat acasa ca Doamna i-a zis ca…
 • O scoala de gatit chestii gourmet, pentru ca nu stiu cum e la tine, dar fericirea mea trece prin stomac…
 • Cursuri despre cum sa traiesti mult si bine (oamenii care fac din asta o meserie ii spun “biohacking”)

the point is … ce sens are sa fac primul milion de dolari, cand tot ce am in cap e tot sa merg la scoala? šŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s